3-paikkainen pyöräteline galvanoidusta teräksestä, trooppinen kulta mustilla PVC-korkeilla.
Pyörätelinejärjestelmä korkea ja matala, jotta ohjaustangot eivät jää toisiinsa kiinni.
mitat: 77 x 42 cm h. 42 cm
SKU: Art-1103 G
Paino: 5 kg
Mitat: 80 × 43 × 43 cm
Jopa tässä versiossa mustalla "livreellä" ero on nähtävissä. Tässä on SEDICINONI BLACK kaikessa kauneudessaan, keittokammio kehitetty leveämmäksi, joten ruoan valmistaminen on niin helppoa hallita kypsennyksen aikana.
Polyeteeni PE300 luonnollinen (PE HD) on erittäin kustannustehokas kevyt polyeteenitermo muovi, joka tarjoaa erinomaisen kemialliselle kestävyydelle sekä alhaisen kosteuden imeytymisen.
PE300 on myös soveltuva elintarvikkeiden kanssa kosketukseen FDA- ja (EU) Nro 10/2011 hyväksynnöillä.
Uciesse tarjoaa myös PE300 mustana, vihreänä.
Uciesse tarjoaa myös PE500 - PE1000.
PA 6, luonnollinen / musta on kestävä materiaali, joka on erittäin vastustuskykyinen kulutukselle ja iskuille. Polyamidi 6:ta käytetään usein vaihtoehtoisena materiaalina pronssille, alumiinille ja muille ei-rautametalleille, koska sillä on merkittäviä etuja painon suhteen.
Liukusovelluksissa PA 6 vaatii vähemmän voitelua ja vähentää vastakkaisten pintojen kulumista. Siksi sille on ominaista erittäin hyvät mekaaniset ominaisuudet. Kosteassa ympäristössä tai vedessä polyamidi 6 voi imeä jopa 8 % vettä (painoonsa nähden). Tämä lisää entisestään sen erinomaista iskunkestävyyttä ja väsymisrikkojen kestävyyttä (jopa värähtelyn aikana), mutta se voi myös johtaa mittamuutoksiin.
Käyttökohteet: kuulalaakerit, laakerit, hihnat, raaputtimet, laakerirenkaat, hammasrattaat, raaputuslaput, värähtelyvaimentimet, liukupohjat, insertit rullamyllyihin, keilojen asettamislaitteet,
Prodotto Italiano:UN PRODOTTO UNICO "AGLIO-NERO di NeroSano.L'aglio nero deriva dalla fermentazione dell'aglio bianco selezionato dalle migliori produzioni agricole.
La trasformazione in aglio nero avviene tramite un processo di fermentazione in assenza totale di trattamenti chimici o additivi, rispettando e mantenendo così le caratteristiche biologiche di base; la sua maturazione avviene con l'applicazione di un programma che gestisce nel tempo variazioni di temperatura, umidità dell'aria e pressione atmosferica.
I poteri salutistici dell'aglio bianco sono noti sin dall'antichità.
E' da rilevare che l'aglio nero, nella sua fermentazione, aumenta le caratteristiche salutistiche da 5 a 10 volte rispetto all'aglio bianco, come riportato da numerose pubblicazioni scientifiche.
L'aglio nero viene utilizzato sia in gastronomia che per ausilio a problemi di salute.
I suoi spicchi si presentano di colore nero quasi mogano, sono morbidi al tatto,